Infraszauna

Infraszauna Albatros Kft.Az infrakabin lelke az infrasugárzó, mely meghatározott hullámhosszúságú, szemmel nem látható sugarat bocsát ki, amely a levegőn és a bőrön áthatolva egészen a belső szervekig jut. Az emberi test a kibocsátott sugarak 95%-át képes elnyelni, ez váltja ki a melegítő hatást az izomszövetekben és a belső szervekben. Testünk "provokálása" salakanyagok távozásával jár, felfrissülünk, újjáéledünk.
Az infrakabin hatékony, mégis kíméletesebb a hagyományos szaunánál. Hőmérséklete csupán 40-55°C, ezért azok is nyugodtan használhatják, akik nem kedvelik a magas hőmérsékletet. A legtöbb típus 1-2 férőhelyes. A kabinok 230V-os feszültségről üzemeltethetők, kis terjedelem miatt a felfűtés is gyors.


Használata egészségügyi korlátozásoktól mentes. Kitűnően alkalmas gyulladásos megbetegedések orvoslására, használhatják szívbeteg és magas vérnyomással rendelkező személyek is.

 

Egyedi infrakabinját ingyenes helyszíni felmérés alapján bármely méretre elkészítjük!

 

Infrasugárzók összetétele, sugárzási tartománya
Szauna katalógus itt letölthető!

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu