Cégünkről

Az ALBATROS Wellnesstechnika KFT wellnessek  tervezésére és megépítésére  kínál teljes körű szolgáltatást. Fő profilunk a komplett wellnessek készítése mellett egyedi kialakítású pezsgőfürdők, gőzkabinok, design-szaunák stb. teljes körű kivitelezése - mind magáncélra mind közcélra.
A megrendelőt a precíz tervezésen, a társszakmákkal való egyeztetésen keresztül a megvalósulásáig folyamatosan végig kísérjük. Wellness terek építészeti, gépészeti tervezését, látványtervezését végezzük, a kialakult elképzelést kivitelezzük.
17 éves szakmai tapasztalattal ma Magyarországon a legjobbak között tudhatjuk magunkat a wellnesstechnika világában.

A minőség, amit képviselünkA minőség, amit képviselünk


       Az ALBATROS Kft. 1993-ban az elsők között kezdte meg a pezsgőfürdők forgalmazását majd gyártását, az évek során tevékenységünket szélesítve ma a hazai wellness-építő piac egyik vezető szereplője vagyunk. Sok wellnesst telepítettünk magánmegrendelésre, közcélra panziókba, szállodákba, lakóparkokba és fitnesz termekbe. A hangsúlyt a telepítés mellett az előkészítésre, a szervizre, a vevői igények és az extra kívánságok kielégítésére helyeztük.
A hozzánk forduló társtervezőket igényre szabott wellness-specifikus tervekkel szolgáljuk ki. 
Elkészítjük a

 

  • komplex wellnesstechnikai tervet
  • a wellnesst érintő épületgépészeti tervet,
  • az elektromos tervet,
  • vízgépészeti tervet.
  • légtechnikát.

 

A kivitelezést 10-15 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik, amihez  szervizhátterünk biztonságot, elérhetőséget és megfelelő hátteret nyújt.
Beszállítóink kizárólag megbízható minőséget gyártó neves európai cégek.

 

Tegyen próbára bennünket!   Jó partnerre talál !

 

Megvalósult projektjeink több elismerést hoztak cégünknek.

 


Fürdőkultúra 2000 díj 2000-ben  az "ÉV MEDENCÉJE 2000"   kitüntető címet nyertük a Visegrádi Silvanusz Hotel úszómedencéjének és wellnessének megépítésével.

Bundesverband Schwimmbad Wellness díj 2000-ben a SCHWIMMBAD & Sauna   vezető német  wellness szakfolyóirat pályázatán nemzetközi mezőnyben ezüstérmet nyert egyik pezsgőfürdőnk.

Magyar Uszoda Egyesület év medencéje díj 2005-2006 2007-ben a Magyar Uszodatechnika Egyesület  pályázatán az "ÉV MEDENCÉJE 2005-2006"  Wellness kategóriában  az 1. helyet értük el.

Magyar Uszoda Egyesület év medencéje díj 2009 Az "ÉV MEDENCÉJE 2009"  pályázaton wellness kategóriában  ismételten 1. helyezést értünk el.

 

A legnagyobb elismerés számunkra, ha régi vevőink visszatérnek és új projektjeiket is velünk készíttetik.

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu